Rosia Montana, Sanda Lungu – Arhi&co..rusinica

Domnul de aici se da mare formator de opinii:
http://2ns.ro/25
si are o omul(arhi) o idee fixa: Sa se dea drumul la exploatarea Rosia Montana, trebuie si femeia care croseteaza, Sanda Lungu, sosete (din videoclip publicitar) sa aiba dreaq ceva de munca.

 

si uite-o aici cum FUTE BUHA, si umbla cu pula:

Clipul complet aici: Aparitia Sanda Lungu Rosia Montana. Lupul paznic la oi!


Cata transfigurare? mai ca iti era mila de ea, ce sfioasa si umila apare in clipul pentru TV cand trebuia sa smulga lacrimi, si ce aroganta, vulgara, nesimtita este in mod real D-na Sanda Lungu din Rosia Montana.
. La cata piosenie emana doamna Sanda Lungu are cam multa pula in gura, probabil de la cata buha fute alaturi de stapanii ei de la gold trecand de la munca de jos a labei, unde noi restul tarii suntem, la facutul calcaiului. Sunt o doamna, ce pula mea!

Asa transpare din context nimcnicia „somerilor” astora prostani de la Rosia Montana care pentru un dolar gaurit sunt in stare sa futa si pe masa si pe tacsu. Sa minta, ca e evident ca stiu ca mint, o tara intreaga cu povesti lacrimogene pentru ca sunt platiti. Acolo nu e vorba de locuri de munca, e vorba de mita data unor prostani, ca sa trucheze si sa emotioneze telepectatorul care trebuie sa conchida:” DA MA, SA DAM AURUL, CA UITE SARACI  ASTIA CA Sanda Lungu croseteaza ca prostii soseste si nu au ce manca”. Totul este o mare mascarada pusa la punct de regizorul Gold Corporation SI JUCATA magistral de actorii platiti,  ca Sanda Lungu, din Rosia Montana. HUAAAAAAAAA! Ai crede ca sunt prosti, dar sunt doar niste impostori disperati.

http://2ns.ro/26

De ce doreste asta un blogarash(atat!)?, si nu uita sa faca lobby pentru http://2ns.ro/27 ori de cate ori poate, indiferent cat de penibil este, insultand inteligenta multora cu articole penibile gen: http://2ns.ro/28. Articolele sunt jenante si lipsite de logica minima. Ce este Rosia Montana? O avutie nationala, un bun comun, o resursa a tarii. Au putut romanii sa scoata aur acum 2000 de ani, dar noi nu putem sa ne scoatem aurul singuri? Trebuie sa vina smecherii astia perversi de la Gold Corporation, frati cu aia de la Chevron, ca sa ne explice ei cum pentru 3 muncitori jumate, populatia Rosiei Montane, trebuie sa le dam lor resursa nationala?
It’s all about money..parca? Pe cine dreaq duce de nas Domnia-sa, cand asuma tot felul de aberatii semidocte.
Da trebuie sa vindem tot sa facem bani, pentru o taxa de redeventa de cacao, asa cum ne da pentru petrol OMV si cum ne va da si Chevron dupa ce ne va otravi o alta resursa: APA. Ce minte diabolica si perversa insinueaza ca facand bine la 3 muste din Rosia Montana, in defavoarea majoritatii, faci un lucru bun?
Care este ideea? ca 3 oameni si jumatate(locuitorii din Rosia Montana) sa aiba de lucru, dam dreaq liber la proiect facut pe picior, si eventual statul roman o suge generos, as usually, halind, pentru noi cei care nu facem parte din aia 3 si jumate, o taxa de redeventa de -100%.
Pe noi restul tarii cine ne reprezinta Domnule ??
Ai auzit de rezerve strategice? De resurse?? Taigaua siberiana iti spune ceva?? Ma intreb retoric: Cat pana mea ban ia sa ne f… la icre cu un demers atat meschin si pervers? De ce pana mea spala creierul oamenilor cu aberatiile astea?
Ce-i drept fiecare are dreptul la opinie, asta nu inseamna ca ea opinia trebuie sa fie monument de cult religios.

Ca sa intelegem mai bine:

Problema de logica aici:

http://2ns.ro/2g   – se afilieaza

http://2ns.ro/2i – castiga exponential, oare?

http://2ns.ro/2j – e tras in teapa, plange!

http://2ns.ro/2k – “confirma” castigurile exponentiale!

cam puternice fluctuatiile pe bursa emag!  Articolul complet: http://2ns.ro/2l

 

Plus.

 

Alt Inteligent aici:

Auzi aici inteligenta de pitic:
„Asa cum iti faci tu asigurarea CASCO la masina, asa este asigurat si proiectul Rosia Montana. Drept urmare, daca s-ar produce vreun accident, desi acest lucru practic este imposibil, nu vor exista probleme.”
Cum ma? Doar pentru ca ai CASCO nu vor exista probleme? Ba cu CASCO poti sa mori, CASCO ITI REPARA, nu iti garanteaza ca nu vor exista probleme. …and so on
Pe astia ii asculta careva?

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *